PowderBrows Trainings

Το Powder Brows training δεν είναι ένα απλό σεμινάριο ημιμόνιμου μακιγιάζ. Είναι η μόνη εταιρεία που επιτρέπει στους Artists της να έχουν μεγαλύτερο κέρδος και μια παγκόσμια καριέρα.

 • 80
  Μαθητές το χρόνο
 • 20
  Σεμινάρια το χρόνο
 • 300
  Certificates
 • 95%
  Συνεχίζουν την πρακτική
 • After Care
  CraftMaster App

PhiAcademy

PhiShading

 

Τι είναι η PhiAcademy;

Η PhiAcademy είναι μια εταιρεία στο χώρο της ομορφιάς με έδρα την Σερβια, και οι Artists της βρίσκονται σε πάνω από 130 χώρες.

Η PhiAcademy εφηύρε την “Χρυση Τομη» για την μετρηση και τον σχημστισμο του τελειου σχηματος φρυδιου, χρησιμοποιώντας την PhiApp, μια εφαρμογη που μετραει την συμμετρια του προσωπου.
Δημιούργησε και παραγει μη τοξικα, χωρις μεταλλα χρώματα.

 

Τι είναι το Phi PowderBrows;

Όπως είναι φυσικό, δεν έχουν όλοι από την φύση τους τέλεια, γεμάτα και καλοσχηματισμενα φρυδια. Για αυτό το σκοπό δημιουργήθηκε η τεχνική Powder l, στόχος της οποίας είναι ένα τέλειο αποτέλεσμα διάρκειας, σχεδιασμένο ειδικά για κάθε πρόσωπο.

Με λίγα λόγια, το PowderBrows είναι παρόμοιο με τις κλασσικές τεχνικές ημιμόνιμου μακιγιάζ, αλλά και πολύ διαφορετικό καθώς ο σχεδιασμός του φρυδιου γίνεται με ειδική τεχνική σκίασης.

Η τεχνική σκίασης δημιουργεί μια 3D αίσθηση. Αυτό το επιτυγχάνουμε τονίζοντας το κατώτερο και το υψηλότερο μέρος του φρυδιου, αφήνοντας το μέσο του φρυδιου πιο απαλό. Αυτός ο χειρισμός της τεχνικής μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μοναδικούς και διαφορετικούς τύπους σκίασης.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφερθεί πως το PowderBrows προτιμάται για την κάλυψη και τη διόρθωση προηγούμενου ή φρέσκου PMU(ημιμονιμο μακιγιάζ).
Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμιναριο απευθύνεται σε οποιαδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει και να αποκτήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση. Επισης, δίνει την δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να προσαρμόζει ο ίδιος το ωράριο εργασίας του. Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εκπαίδευση όσον αφορά τη Δερματολογία ή την Αισθητική.

Το σεμινάριο

Το Phi PowderBrows δεν είναι ένα απλό σεμινάριο ημιμόνιμου μακιγιάζ.
Η PhiAcademy είναι η μόνη εταιρεία που επιτρέπει στους Artists της να έχουν ένα μεγαλύτερο κέρδος και μια παγκόσμια καριέρα.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι μαθητές λαμβάνουν την υποστήριξη από την Master Jasna Liverios και από την PhiAcademy από την πρώτη μέρα και για όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Οι μαθητές διδάσκονται την πιο προχωρημένη τεχνική PowderBrows, τα πάντα σχετικά με το δέρμα, όλους τους κανόνες υγιεινής και περιποίησης του δέρματος, καθώς και όλους τους τρόπους για την καλύτερη ανάπτυξη του πελατολογίου τους και την ποιότητα στη σχέση με τους πελάτες.

Γιατί να το επιλέξετε;

Η ουσιαστική διαφορά των τεχνικών της PhiAcademy σε σχέση με άλλες τεχνικές είναι ότι το κατάλληλο σχήμα του φρυδιού για κάθε πελάτη υπολογίζεται μέσω της «Χρυσής Τομής». Η χρυσή τομή αντιπροσωπεύει μια αναλογία που προϋπάρχει στο σχήμα κάθε ζωντανού οργανισμού στον πλανήτη. Η αναλογία αυτή είναι ο λόγος δύο μεγεθών ή διαστάσεων και στην περίπτωση των φρυδιών είναι 1:1,618. Στα μαθηματικά και τις τέχνες ο αριθμός 1,618 είναι γνωστός και ως το ελληνικό γράμμα Φ, για αυτό και η τεχνικές έχουν ονομαστεί ως Phi.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει και να αποκτήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση. Επίσης, δίνει την δυνατότητα σε κάθε επαγγελματία να προσαρμόζει ο ίδιο το ωράριο εργασίας του.

Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εκπαίδευση όσο αφορά τη δερματολογία ή την αισθητική.

Σεμινάριο PhiShading σε δυο ημέρες

Phi Powder Brows Kit

Starter Kit

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 2.200€ + 24%ΦΠΑ και 6 μήνες υποστήριξη μέσω της

CraftMaster App

 • 1x PhiContour Brown 1 SUPE Pigment 10ml
 • 1x PhiContour Brown 2 SUPE Pigment IOml
 • I x PhiContour Brown 3 SUPE Pigment 10ml
 • 1x Phi Thinner Diluting Liquid IOml
 • 1x PhiBrows Black SUPE Pigment 5ml
 • 1x PhiBrows Yellow SUPE SUPE Pigment 5ml
 • 1 x PhiBrows Red SUPE SUPE Pigment 5ml
 • I x Phi Wipes Asept (5pcs)
 • 1x Phi Wipes Make up Remover (5pcs)
 • 1x Golden Ratio Divider
 • 1x Scissors & Tweezers
 • 1x Latex Blank (3pcs)
 • 1x Drawing Pencil Set (2pcs)
 • 1x Skin Candy (50pcs)

Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα για να ξεκινήσετε να εργάζεστε, εκτός από το μηχάνημα και τις βελόνες.

Με τα προϊόντα που περιέχονται μπορεί ο μαθητής να πραγματοποιήσει 30 εφαρμογές.

Μάθετε για το App

Craft Master

Η CraftMaster εφαρμογή, είναι μια ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα από την PhiAcademy για να επικοινωνούν οι μαθητές με τον Master τους.
Το πρόγραμμα αυτό δίνεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές της PhiAcademy μέσω της

CraftMaster App

Η εφαρμογή υπάρχει στο Google Play και το App Store και δίνει πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα σε ηλεκτρονική μορφή, video, 2D animation και εικόνες. Στην εφαρμογή υπάρχουν 12 επίπεδα, κάθε ένα διαμορφωμένο για συγκεκριμένη ενότητα εκμάθησης.

Σε κάθε επίπεδο, η αξιολόγηση γίνεται με την χρήση φωτογραφιών.
Ο μαθητής παρουσιάζει την εργασία του μέσω της εφαρμογής, σύμφωνα με τα προαπαιτουμενα του κάθε επιπέδου. Ο Master στην συνέχεια ελέγχει και δίνει την προαγωγη στο επόμενο επίπεδο, εάν η εργασία είναι σωστά ολοκληρωμένη.

Για την απόκτηση του διπλώματος Phi PowderBrows Artist, ο μαθητής πρέπει να περάσει επιτυχώς και τα 12 επίπεδα της εφαρμογής.
Η CraftMaster εφαρμογή είναι ο μόνος τρόπος παρακολούθησης της πορείας των μαθητών και διόρθωσης των εργασιών τους.
Η Οnline υποστήριξη είναι διαθέσιμη για 6 μήνες. Παρ όλα αυτά ο κάθε μαθητής ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να διαθέσει για την εξάσκηση του, μπορεί να περάσει όλα τα επίπεδα μέχρι και στους 2 μήνες.

Για να ανεβείτε τα επίπεδα υπάρχουν σχετικές προϋποθέσεις και η προαγωγή γίνεται σταδιακά.

Συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια του Live σεμιναρίου είναι 2 ημέρες εντατικής εκπαίδευσης στο χώρο μας και στη συνέχεια 2,4 ή 6 μήνες online υποστήριξη μέσω της CraftMaster App.

Η διάρκεια του Live σεμιναρίου είναι 2 ημέρες εντατικής εκπαίδευσης στο χώρο μας και στη συνέχεια 2,4 ή 6 μήνες online υποστήριξη μέσω της CraftMaster App.

Στην εκπαίδευση μπορούν να πάρουν μέρος μέχρι και 10 μαθητές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δηλώνετε ενδιαφέρον στην παρούσα φόρμα και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα.